Skip to main content

Friday News

Pentru că își permite, Jay-Z a lansat astăzi piesa Holy Grail în colaborare cu Justin Timberlake, exclusiv pe pagina sa de Facebook care are 17 milioane de fani. Ceea ce a însemnat o creștere foarte ușoară de vizualizări/like/share. Este primul artist consacrat care a ales acest mod de a-și lansa videoclipul. Omul a spus că va face noi reguli odată cu lansarea noului album și se pare că nu a glumit. Piesa va fi lansată și pe Youtube la 24 de ore după ce a fost postată pe Facebook. Va fi interesant să vedem câteva statistici peste puțin timp legate de popularitatea atinsă de videoclip pe Facebook vs. cea de pe Youtube. Aici puteți viziona videoclipul.

Să rămânem tot în zona hip-hop-ului, vă spun că Eminem și-a anunțat pe site-ul oficial www.eminem.com data de lansare a noului album, numit: The Marshall Matter LP 2. Aceasta este 5 noiembrie. A fost lansat și un single al acestui album. Puteți asculta piesa aici.

Voi știți ce este un deja-vu? Dacă nu, aflați de aici. Vă sfătuiesc și să vă abonați la canalul de Youtube TedEducation. Este plin de lucruri interesante.

Noul Iphone 5S ar putea fi lansat pe data de 20 septembrie.

Îți folosești mult prea des telefonul? Acest filmuleț te va face să te gândești de două ori atunci când ești în timpul tău liber și vrei să vezi ce se mai întâmplă pe internet, ratând toate evenimentele faine de pe lângă tine. Cum ar fi socializarea.

Ieri mă plictiseam și mi-am adus aminte că aveam un cont vechi pe www.goodreads.com. Un fel de Facebook inteligent al cititorilor. Așa că mi-am pierdut câteva ore ca să îmi pun contul la punct și mi-a plăcut foarte mult ce am văzut pe acolo. Așa că vă invit să ne conectăm dacă aveți și voi cont acolo, iar dacă nu și sunteți cititori, să vă faceți. Pe mine mă găsiți pe http://www.goodreads.com/daninovac

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares