Păreri

Friday News

Se pare că Christian Bale va fi înlocuit ca Batman în viitoarele proiecte de…tada-da-dam, inimaginabilul, inegalabilul, justițiarul americii, Ben Affleck. Mno, se putea mult mai rău, dar nici așa nu mă mulțumeste pe mine. Nutresc o pasiune aparte pentru Bale ca actor și, mai ales, în rolul lui Batman, deci Affleck nu este destul. Oricum, următorul proiect pe listă va fi Batman vs. Superman, care cică e sequel la Man of Steel, dar deja personajul principal a devenit Batman.

Și ca să nu ne îndepărtăm prea tare de acest domeniu fain, cel al filmului, vă anunț că a fost confirmată o a cincea parte din Pirații din Caraibe. Mai mult decât atât, avem și titlul acestei părți: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No TalesCu același îndrăgit Johnny Depp în rolul lui Jack Sparrow și cu cel puțin la fel de multe aventuri. Filmările sunt programate să înceapă în luna februarie a anului viitor. Lansarea fiind stabilită pentru 15 iulie 2015.

Cei de la New York Daily News au scris un articol surprinzător despre Cimitirul Vesel.

O știți pe tanti aia care încerca să spună cum croșetează ciorapi și se chinuia să stoarcă lacrimi atunci când vorbea despre Roșia Montana? Iat-o și în viața reală, cum “croșetează doar călcâiul, nu face și laba”. Mă trece o greață de la astfel de oameni.

VMA-urile de anul acesta au loc în noaptea de 26 august. Mă rog, înainte să se facă zi. Multe nume de vedete au fost dezvăluite, iată și imagini cu cine va sta lângă cine. Premiile se vor desfășura anul acesta în Barclays Center Brooklyn, New York. Printre cei care vor urca pe scenă se enumeră și Justin Timberlake (posibil cu N’Sync) și Kanye West.

Iar au pus-o cei de la Nike de o reclamă foarte șmecheră, avându-l în prim-plan pe Lebron James.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares