Skip to main content

Friday News

Probabil cel mai așteptat joc al anului, GTA V, beneficiază de un nou trailer în care ni se prezintă puțin din gameplay. Mamă, e o nebunie! Sunt mare fan GTA și ce au făcut cei de la Rockstar cu GTA V e de cu totul alt nivel. Pe 17 septembrie va fi disponibil.

Pentru fanii cărților Cântec de Gheață și Foc și cei care urmăresc și serialul Game of Thrones, un nene pe numele său Marc Simonetti a desenat tronul imaginat de R.R Martin așa cum este descris în cărți.

Daft Punk în colaborare cu Durex și-au lansat propriul brand de prezervative: Get Lucky! Foarte tare ideea. Vreau și eu!

Au început filmările sezonului 4 din Game of Thrones. Cei de la HBO au anunțat că acesta va avea premiera undeva în prima jumătate a anului 2014 (cred că tot martie-aprilie) și că va conține majoritatea scenelor din a doua parte a celei de-a treia cărți (A Storm of Swords), dar și părți din cea de-a patra și a cincea carte.

46 scene nud din filme pe care nu le vei uita.

Astăzi vă recomand un album care merită ascultat. Este vorba de albumul celor de la Rudimental – Home. (Drum and bass, Liquid funk) Pe mine m-a prins, deși nu sunt cel mai mare fan al genului.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares