Păreri

Friday News

Un român, dezvoltator de jocuri pe calculator, a fost nominalizat de Apple ca fiind unul dintre cei mai promițători developeri în 2014.

Dorin ne spune că pe 24 ianuarie se va organiza Codecamp în Brașov, la Business Park. Organizatorii acestor evenimente sunt persoane implicate activ în comunitatea dezvoltatorilor .NET, cu experiență în organizarea de prezentări și seminarii tehnice pentru dezvoltatori vizibile pe web la CodeCamp.ro, și în comunitatea ITSpark.ro ce acoperă zona ITPro entry și mid-level, fiind orientată către specialiștii IT. Mai multe detalii găsiți aici.

Cei de la RCS & RDS au modificat grila de programe, astfel au fost scoase posturile VH1 și Film Café și au fost introduse Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD. Sunt entuziasmat de Comedy Central. Știrea a fost preluată de aici.

Serialul Boardwalk Empire se va încheia anul acesta, sezonul care urmează, cel de-al cincilea, fiind ultimul. Este o veste tristă. Am aflat acum ceva timp că și Californication se va încheia după sezonul care va rula anul acesta. Știrea am luat-o de aici.

HBO doar ce-a anunțat data de lansare a noului sezon (4) din Game of Thrones. Aceasta este 6 Aprilie, Duminică, ora 9 PM (la ei). Ceea ce înseamnă că noi îl vom vedea luni, 7 Aprilie.

Mai știți că acum o lună toate posturile de televiziune erau panicate că se anunță cele mai scăzute temperaturi de nu știu câte sute de ani din cauza unor curenți de aer ce vor veni de la ruși? Ei bine, cred că rușii s-au gândit că suntem prea nesemnificativi și au trimis gerul la americani. Că la noi e aproape vreme californiană, iar la ei dă înghețul și se înregistrează temperaturi de -30 grade Celsius. Astfel arăta orașul Chicago în timpul a ceea ce ei numesc Polar Vortex.

Sunteți băutori de cafea? Iată topul celor mai vândute mărci de cafea din România. Pe primul loc este Jacobs, urmat de DonCafe și NesCafe.

Acestea se speculează a fi cele mai bune gadgeturi din 2014.

100 de lucruri folositoare și realiste pentru cei cu 20+ ani. E unul dintre cele mai faine topuri pe care le-am citit și eu nu sunt deloc așa înnebunit după topuri făcute de alții, mai ales life-related.

Mark Zuckerberg are o avere de 20 miliarde $. Nu conduce Bugatti, Lamborghini sau mai știu eu ce alte avioane dintre acestea. Mașina cu care umblă toată ziua este un Golf GTI. Din experiența mea cu programatorii, printre care mă învârt zi de zi, mi-am dat seama că cei pasionați de acest lucru sunt modești și nu le place deloc să epateze.

Pentru mine, unul dintre cele mai tari festivaluri din lume este Coachella. Sper să ajung într-o zi acolo. Este pe wishlist. Ieri a fost făcut public și lineup-ul de anul acesta.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares