Păreri

Friday News

Week-end-ul trecut a nins în Egipt după ce nu a mai nins acolo de 112 ani. O galerie cu câteva imagini aveți aici.

Beyonce a lansat un album-video surpriză. Adică nimeni nu a știut nimic despre acest album, artista doar a pus un link către pagina de iTunes de unde îl puteți descărca și tot internetul a luat foc. S-a creat un buzz imens, ceea ce a dus la vânzări record și la milioane de fani extaziați. Felicitări echipei de PR și lui Beyonce pentru un album reușit. Mai multe detalii aici.

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, au făcut-o de Moș Crăciun. PR stunt my ass. Jurnaliști, bloggeri, toți s-au simțit păcăliți de această farsă proastă a celor de la F64. Câteva articole faine despre asta găsiți aici, aici, aici.

Săptămâna aceasta au apărut și trailerele a două filme pe care nu vreau, nu pot, îmi va fi imposibil să le ratez din diverse motive. Pentru că nerd, Christopher Nolan și Joaquin Pheonix. Și pentru că automobile. Trailerele filmelor sunt: Interstellar și Her.

Proiect de guvern: Interzis să faci autostopul. Ăștia vor să se pișe din ce în ce mai tare pe noi după toate aberațiile astea de legi pe care le adoptă în ultima vreme.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares