Păreri

Friday News

Încetasem să scriu articolul acesta deoarece s-au ivit câteva săptămâni în care nimic nu prea mi-a stârnit curiozitatea, dar voi începe să-l rescriu fără să garantez că va apărea în fiecare vineri. Poate să fie și o dată la două săptămâni, dar va fi.

Woody Allen (regizorul, scenaristul, scriitorul, omul) a făcut, pentru prima oară, contact cu Twitterul săptămâna aceasta. Primul lui tweet a fost foarte simplu: “First time on Twitter.” Contul său este acesta. Later edit: Se pare că Twitter nu este ceva pe placul lui Woody, de aceea contul acestuia a fost șters.

Sigur v-ați întrebat de câteva ori atunci când ați vizitat site-urile sau ați văzut logourile unor mari companii, oare ce culoare folosesc. Iată că există un site care ne lămurește de culorile marilor branduri. Iar pentru cei mai pasionați, adică web-designerii, sunt date și codurile culorilor. BrandColor.net

Nymphomaniac, filmul lui Lars von Trier care încheie trilogia Antikrist – Melancholia – Nymphomaniac, se va lansa pe 25 Decembrie (în Ro pe 17 Ianuarie), astfel acum câteva zile a fost lansat trailerul oficial. După ce regizorul ne-a incitat câteva luni cu mici trailere ale capitolelor din film. Umblă vorba că trailerul ar fi NSFW. Mie nu mi se pare așa. Eu, unul, abia aștept să văd acest film pentru că-mi place foarte tare viziunea lui Lars în operele sale. Aici puteți viziona trailerul în varianta necenzurată.

O familie din Australia și-a îmbodobit casa de Crăciun cu mai mult de jumătate de milion de beculețe. Ăsta da spiritul Crăciunului.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 Comments

    • Dani

      Orașul este pe gustul meu, în CT nu mă regăseam deloc. Oportunitățile unui job în domeniile în care caut eu sunt mai mari aici și un alt motiv ar mai fi relația pe care o am cu prietena mea care este din Brașov, dar acesta a fost doar un plus, nu un motiv în sine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares