Recomandări

FIFA 14 – Impresii după Demo

Să vină mai repede 24 Septembrie! Să vină mai repede 24 Septembrie!

Băi, eu nu sunt deloc fan fotbal. Nu am treabă cu sportul ăsta, doar mă mai uit la meciuri pentru specatcol atunci când are loc o finală de Champions League, derby-uri englezești, o Cupă Mondială, ceva. Sportul meu preferat este baschetul, nicidecum fotbalul, dar joc FIFA de ani buni. O fac fiindcă-mi place să-mi construiesc echipa mea acolo, să transfer, să le fac contracte etc. și uneori mă iau la trântă cu PC-ul atunci când setez dificultatea pe Professional și mi se pare amuzant de violent caracterul meu atunci când mă bate calculatorul. Mai joc FIFA și deoarece e unul dintre jocurile actuale cu care poate ține și laptopul meu pasul. Adică, aș juca un GTA V, Assasin’s Creed 4 și multe altele, dar unde nu se poate nici Dumnezăo nu cere.

Revenind la ceea ce voiam să vă spun. Am descărcat și eu demo-ul de la FIFA 14 să văd dacă îmi rulează decent pe laptop, deoarece ediția anterioară făcea câteva fițe la medium. Și na, surpriză! Îl joc la high fără nici o problemă. Ceea ce înseamnă că este foarte bine optimizat. Mă obișnuisem cu cei de la EA Sports, care sunt printre cei mai varză la momentul actual, să nu facă schimbări majore, dar la această ediție de FIFA m-au surprins. Au făcut multe modificări, astfel încât gameplay-ul este superb și grafică de asemenea. Jocul de pe teren este mai lent în FIFA 14 decât în jocurile precedente, ceea ce aduce mult mai mult cu un joc real. Pasele, șuturile și movement-ul jucătorilor seamănă foarte mult cu realitatea și sunt tot felul de elemente noi adaugate. Încă nu am întâlnit două faze de gol aproape identice și ceea ce joc este abia demo-ul. E ceva!

Acum, ca să mă dau mare și să vă spun tot ceea ce am exprimat mai sus în termeni “filosofici“, vă voi înșira câteva imbunătățiri aduse de noul FIFA. Jocul are un engine grafic cu totul (așa am înțeles) nou. Acesta poartă numele de IGNITE și face jocul să pară atât de real. Avem parte și de câteva funcții noi implementate în joc: Protect the Ball, Teammate Intelligence, Pure Shot, Real Ball Physics, Global Scouting Network etc. Sună bine, știu!

La cum se prezintă, cred că va fi cu mult peste FIFA 13 și reacțiile fanilor vor fi pozitive. Este foarte bine făcut, ceea ce m-a luat prin surprindere. Îl puteți încerca și voi descărcând varianta demo gratuit, de AICI. Trebuie să vă faceți cont și să îl descărcați. Este ușor. Acestea fiind spuse, o să închei la fel cum am început. Să vină mai repede 24 Septembrie, data oficială de lansare FIFA 14.

Acum puteți achiziționa FIFA 14 pentru PC de aici. La fel și variantele pentru PS3 și XBOX360.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares