Păreri

Fetelor, de ce vă încălțați cu mileuri?

Ca să fie totul clar de la început, aici vom vorbi despre ASTEA.

În primă instanță, am trecut cu greu peste faza că unele femei suportă să asocieze cuvântul cizme cu vară. M-am gândit că aveți un hormon, neuron, ceva care să vă semnaleze anumite chestii legate de modă, deodată ce sunteți femei, dar neah! Adică, vouă nu vi se aprinde ceva, undeva, atunci când puneți cuvântul cizmă lângă cuvântul vară? În fine, am zis că asta e normal, că poate sunt eu nebun și poate e ceva funky-trendy-supercalifragilistic să porți cizme vara. Trecem peste aspectul ăsta.

Dar de ce căcat purtați mileuri în picioare?? Cu siguranță aveți și voi bunici și ele au croșetat cândva și țin pe televizor niște mileuri handmade; un fel de fărâmă comunistă, o dovadă că Ceaușescu chiar a existat, cenușa din care ar putea renaște partidul comunist. Sunt sigur că ați văzut mileuri. Dar de pe televizor au ajuns în picioarele voastre și mie-mi sună a blasfemie.

Prima oară le-am văzut acum trei ani, am crezut că ăla este trendul acelei veri, că în fiecare vară apare ceva la super-preț pe tarabe și toată populația poartă acel ceva. Am zis ok, am vomitat puțin în sinea mea de fiecare dată când le vedeam, dar am zis că trec peste. După trei ani încă le mai văd constant și încă îmi mai vine să vomit. După ce lege nescrisă a Universului vă conduceți voi, fetelor care purtați așa ceva, de credeți că acele cizme ne ridică nouă brusc nivelul de testosteron și ne fac să vă dorim goale, în pat, puse într-o poziție sexi, purtând acele cizme ca și cum ar fi pantofii ăia Louboutin cu talpă roșie pe care vi-i puneți pe cover la Facebook?! Singurul lucru pe care-l ridicați este mâncarea din stomac. Serios, arată ca dracu chestiile alea în picioarele voastre și unii dintre noi, eu de exemplu, mi-am făcut un standard. Dacă o fată poartă așa ceva, indiferent de cât de bine arată, nivelul atracție scade cu 85%. E puțin mai rău decât dacă ești proastă. Da, sunt genul ăla căruia i se pare că o femeie proastă pierde peste 50% din frumusețe. Purtați altceva, nu știu, găsiți. Sunteți fashioniste și emanați tot felul de pretenții, dar lăsați mileurile la locul lor, pe televizorul bunicilor.

Și nu mă interesează cât de comode și cât de răcoroase sunt, că am auzit și explicațiile astea. De parcă vin la pachet cu aer condiționat pentru picior. Degeaba, când vă descălțați tot vă put picioarele pentru că ați purtat cizme vara! Mai arată și ca niște mileuri…

tumblr_inline_n7bnq6dmv51rurv44

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares