Skip to main content

Fete veșnic bolnave

E că deja parcă vă înflorește un gând puțin sarcastic, puțin tragic și mai mult dramatic? Nu vreau să vorbesc despre boli, chestii din astea foarte urâte. Bleach! Îmi e frică de ele și sper să ne ocolească pe toți sau măcar să facem cumva ca tehnologia să ne ajute și mai mult să găsim leacuri, nu doar să postăm mai rapid pe Facebook. În fine!

Vreau să vă spun despre fetele pe care le vedem uneori, nu mereu, doar uneori, și care par de fiecare dată bolnave. Palide, cu pleopele grele, cu mișcări molatice, care par că tânjesc în fiecare secundă după vreo aspirină, ceai sau lenjerie caldă. Și nu, nu vreau să fiu deloc rău sau ironic, dar sunt astfel de fete. Fete bolnave. Și le văd și îmi este milă și mă gândesc oare de ce suferă fata aia? Vreo răceală, vreo boală urâtă și mă întristez puțin, dar apoi o văd iarăși peste câteva zile sau văd alta la fel ca ea și constat, într-un final, că există și categoria aceasta printre cele care ne fac viața mai frumoasă și mai stresantă. Sunt acele fete puțin bolnave ca și înfățișare. Recunoașteți, și voi trebuie să fi văzut una!

Și nu, nu am vrut deloc să fiu rău, misogin sau ironic, doar voiam să știu dacă sunt singurul căruia îi trece acest gând prin minte.

 

 

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

One thought to “Fete veșnic bolnave”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares