Skip to main content

Feedback și mulțumiri

Da, da, mulțumesc fiecăruia care a dat un share, un like, orice la articolul cu cartea. Am avut un feedback pozitiv în ziua aceea, mi-am bătut recordul de vizualizări/zi și am primit multe felicitări, chestii. Așa drăguț! Vestea bună e că am încercuit în carnețelul cu planuri pentru 2013 un obiectiv important (nu cel mai) și nu mai am scuze bune din a lucra la ceva nou, acum că am lansat cartea aia.

Pentru că în urma vânzărilor am făcut bani încât îmi pot cumpăra un Range Rover (negru), am decis ca cei care nu puteți achiziționa cartea sa-mi scrieți un mail că o vreți și v-o dau. Cartea. Pe danynovac@gmail.com. Nu credeam că va veni o zi în care să urăsc așa de tare un pus aiurea într-o adresă de mail. Eh, spasmele copilăriei. De acum veți avea și sus, în meniu, o pagină de unde puteți achiziționa Rătăcind.

Săptămâna asta am fost destul de ocupat, mutări, venit acasă, vreo două zile fără internet, de aceea nu am apucat să mai scriu și altele în cursul săptămânii. Culmea a fost că aveam idei foarte multe. Sper să le mai am și mâine.

Și de bun-venit, aseară, în Brăila pe Calea Călărașilor, foarte aproape de faleză era o adunătură de polițiști, pompieri s.a.m.d. Am aflat mai târziu că era vorba de o valiză lăsată în drum și lumea credea că este o bombă. Home, sweet home!

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

4 thoughts to “Feedback și mulțumiri”

  1. Ma bucur ca am avut ocazia sa-ti citesc cartea (multumesc inca o data) si sa te redescopar. Mi-era dor sa te citesc si astept cu nerabdare romanul. Cu siguranta va fi ceva WOW!

    Vacanta placuta si spor la scris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares