IT & Geek

De pe la E3 adunate: știri și jocuri

Pentru cei care ies mai des din casă și socializează, lucrează sau pur și simplu sunt prea maturi (haha) sau nu bagă în seamă jocurile astea de copii, o să vă spun pe scurt ce înseamnă E3. E3 vine de la Electronic Entertainment Expo și este o conferință, cred că cea mai mare din lume, care se desfășoară pe parcursul a trei zile, unde toate companiile mari, producătoare de jocuri pe calculator, se strâng la un loc și și-o pun pe un ecran mare ca să vadă lumea, în premieră mondială, care o are mai mare. Produsul și-l pun pe ecran, adică jocul la care noi salivăm și ne pocnim degetele în semn de: “Sunt pregătit să nu dorm două nopți și să termin căcatul ăsta bestial!“. În fine, din toată nebunia asta noi rămânem cu multe trailere și gameplay-uri ale unor jocuri așteptate foarte mult în anul 2014 și câteva știri. Pe cele mai bune dintre ele vi le voi prezenta și eu aici.

Ca și știri deocamdată avem:

  • De astăzi puteți să precomandați GTA V pentru PC! O puteți face chiar acum de la Altex, însă jocul va fi disponibil începând cu 20.11.2014. De asemenea, el va putea fi comandat și pentru Xbox One, PS4, iar cei de la Rockstar au spus că au făcut îmbunătățiri grafice odată cu lansarea pe aceste noi platforme.
  • Cei de la Sony au anunțat că vor mai lansa un nou și, probabil ultim, joc Uncharted. Este vorba de Uncharted 4: A thief’s End.

Jocuri:

 * Call Of Duty: Advanced Warfare

* Rise of the Tomb Rider. Va fi lansat în 2015.

 * Sims 4. Va fi lansat pe 2 Septembrie 2014.

* Far Cry 4

Assassin’s Creed Unity!

* Mortal Kombat X

* Tom Clancy’s Division

* The Witcher 3

 * Uncharted 4: A Thief’s End

Voi mai actualiza articolul cu noile știri și jocuri pe parcurs ce acestea apar.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares