Recomandări

Cupoanele și voucherele ca și promoții de Crăciun pe site-uri


Voiam să vă întreb și pe voi, cam ce părere aveți despre promoțiile de Crăciun care nu constau în reduceri, adică în ceea ce ar consta în mod normal o promoție de Crăciun, ci reducerile sunt înlocuite de vouchere sau cupoane.

Mie mi se pare o idee faină, care nu-mi displace deloc, dar care nu pot spune că este mai avantajoasă decât o reducere. Cred că amândouă tipurile de reduceri se regăsesc tot pe acolo. De ce spun asta?

Păi, de câte ori nu v-ați dus in magazine în care nu aveați reduceri, dar la un produs cumpărat primeați un voucher în valoare de știu eu cât, iar voi, în loc să tratați voucher-ul sau cuponul respectiv precum ceva care îți oferă o oportunitate de a mai cumpăra poate un alt produs de la magazinul respectiv, v-ați gândit să scădeți din suma totală a produsului pe care vi-l doreați cifra care era trecută pe voucher, respectiv cupon, iar apoi să reanalizați situația, exact ca pe o reducere, doar că puțin pe ocolite? Astfel, ajungeați la o concluzie. Dacă suma voucher-ului era destul de interesantă încât să vă capteze curiozitatea, mergeați mai departe și achizionați produsul cu o sumă fără reducere aplicată asupra ei. Apoi luați un voucher, iar cu acesta făceați alte cumpăraturi sau poate ați fost puși în situația în care prețul produsului minus prețul voucher-ului era tot pe acolo pe unde se situa acel produs cu o reducere aplicată, dar la alt magazin, ceea ce v-a determinat să alegeți reducerea în detrimentul voucher-ului.

Însă, atunci când vine vorba de internet, de cupoane de reducere, de vouchere câștigate la diverse jocuri pe internet, altfel stă treaba. De exemplu, mulți ar prefera să intre într-un joc unde ar fi necesari ceva bani ca să poți începe, dar dacă jocul respectiv îți dă șansa să câștigi mai mulți bani decât ai dat pentru a intra în el, parcă totul devine mai interesant și mai incitant. Bineînțeles, acel câștig poate veni sub diverse forme: cupoane, vouchere, gadget-uri, vacanțe și călătorii în străinătate.

Vă pot spune că unele cazinouri online, precum casino.com oferă astfel de premii, care pentru cunoscători și cei atrași de acest fenomen poate însemna un beneficiu sau nu. Acest website este unul dintre cele mai bune în domeniul său de pe Internet; oferă foarte multe promoții de Crăciun sub formă de cupoane, vacanțe, chiar și bani reali.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares