Recomandări

Cosmos: A Space-Time Odyssey

Nu vreau să zic prea multe despre, doar că trebuie neapărat să urmăriți această serie excelentă. Cosmos : A Space-Time Odyssey este un serial-documentar, un remake făcut (episodul pilot, probabil) pe banii lui Seth MacFarlane, creatorul Family Guy (da, surprinzător). Documentarul urmărește descoperirea cosmosului, a legilor naturii, răspunde la întrebări existențiale și ne învață să ne punem altele, ne spune despre viață și moarte și multe astfel de subiecte pe care merită să le știi și să le înțelegi.

Probabil mai sunt documentare asemenea, dar acesta cuprinde o plajă vastă de explicații și teorii, iar modul în care este prezentat nu lasă prea multe spații goale atunci când vine vorba despre un anumit subiect tratat. Un plus foarte mare îl are și idee de prezentare și naratorul. Nu vă zic mai multe, că tind să vă plictisesc, dar mi-ar plăcea foarte mult dacă veți lua în considerare recomandarea mea.

Nu e cu țâțe, împușcături și mașini, dar e ceea ce are nevoie creierul tău pentru a înțelege mai bine că totul este ciclic și că nu este prea târziu să învățăm mai multe despre noi și ce ne înconjoară.

Și o imagine interesantă despre un subiect dezbătut în primul episod. Un calendar al formării Universului în care noi, oamenii, am apărut în ziua de 31 Decembrie. Da, așa de mici suntem.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares