Skip to main content

Concurs cu cărți

M-am gândit să vă răsplătesc cu ceva, din când în când, o atenție ceva, așa că acum am un concurs pentru voi. Premiul va fi oferit de anticariatul/librăria online targulcartii.ro și va consta într-o carte la alegerea voastră.

Ce trebuie voi să faceți?

Tot ce aveți de făcut este să intrați pe targulcartii.ro, să căutați cartea pe care doriți să o citiți și să o aveți în bibliotecă și să mă convingeți pe mine și pe cei de la targulcartii de ce vreți să aveți cartea respectivă. Mai exact, va trebui să lăsați un comentariu la acest articol cu link-ul către cartea respectivă, cartea fiind de pe site-ul mai sus menționat, bineînțeles, și sub link să ne scrieți un motiv pentru care vreți să citiți sau să aveți cartea pe care o veți alege.

Câștigătorul va fi ales de mine și de un reprezentant al celor de la targulcartii, asta ca să nu existe vreo urmă de subiectivism. Concursul începe acum și se va termina duminică seara, 19 octombrie, la ora 22. Câștigătorul va fi ales luni, iar luni seara, dacă nu apare nimic neprevăzut, îl voi anunța pe blog și îi voi lua datele de contact pentru a intra în posesia premiului.

Singura regulă este ca prețul cărții să nu fie mai mare de 50 lei.

Have fun și vă aștept cu cât mai multe comentarii!

 UPDATE: Concursul s-a încheiat! În zilele următoare voi anunța câștigătorul.

Câștigătorul concursului este Dorina Dănilă. Te aștept cu datele pe mail: danynovac@gmail.comtumblr_nddudddu4c1rj2bmio1_500

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

5 thoughts to “Concurs cu cărți”

 1. In primul rand multumesc pentru concurs atat tie cat si librariei online și anticariat electronic TargulCartii.ro pentru această idee de promovare. O să folosesc această ocazie pentru a vă spune care-i cartea pe care o doresc :” Tratat de Istoria religiilor” – Mircea Eliade http://www.targulcartii.ro/mircea-eliade/tratat-de-istorie-a-religiilor-978-973-50-3965-3-229462
  Mi-am dorit dintotdeauna această carte tocmai pentru ca am auzit mult vorbindu-se de ea și pentru ca sunt intr-o perioada de cunoastere si aprofundare a tot ceea ce ma inconjoara si cred ca pot gasi multe raspunsuri in aceste pagini. In plus ar fi un motiv bun să tin televizorul inchis și sa ma debarasez de toata aceasta mizerie politica invadatoare pe toate canalele. Un alt motiv ar fi acela ca as vrea ca pe blogul meu ( in articolul de pe prima pagina ), la lista cartilor citite anul acesta sa pun si un titlu de valoare!

 2. http://www.targulcartii.ro/lee-blaine/principiul-puterii-allfa-2001-275821

  Bună seara,
  Îmi place să citesc cărți despre dezvoltarea personală, îmi place să pun în aplicare ceea ce citesc.
  Am ales această carte datorită faptului că este vorba despre puterea alfa care apare doar în link. În ultima vreme am citit foarte multe lucruri despre personalitatea alfa și cred că trebuie să aprofundez, această carte m-ar ajuta să cunosc mai multe lucruri despre personalitatea alfa.
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares