Muzică

Concertele verii în România

Am fost plăcut surprins să văd câteva nume bune de artiști care vor concerta în următoarele luni în România. O să vă înșir câteva concerte la care, cred eu, că trebuie să mergeți:

  • Festivalul Bestfest Summer Camp, care se întinde pe parcursul a trei zile, mai exact 5-7 iulie, aduce nume precum Nas, The Heavy, Nneka etc. Mă rog, sunt mulți artiști prezenți, dar pentru mine aceștia ar fi de ajuns ca să mă convingă să merg. De fapt, pentru ei m-aș duce anul acesta. Dacă vreți să vedeți toți artiștii invitați, puteți intra aici, iar pentru a cumpăra bilete, aici.

  • După ce anul trecut a susținut un concert în România cu casa închisă, Patrice revine la festivalul PLAI din Timișoara. Festivalul se petrece în perioada 13-15 septembrie. La ăsta chiar voi regreta enorm că nu ajung. Concertul propriu zis va fi pe 14 septembrie.
  • Akua Naru revine în România cu două concerte. Unul în Timișoara (14 iunie în Setup Venue) și altul în București (18 iunie în The Silver Church). Puteți achiziționa bilete de aici.
  • Ăsta-i pentru veterani. Joe Cocker vine pe 4 august la Romexpo într-un tur cu care-și promovează noul album.
  • Un festival tare ar mai fi Rock the City, care va avea loc pe 27 și 28 iulie în București, la Romexpo. Capul de afiș este trupa Rammstein, iar alături de aceștia mai sunt cei de la Bullet for My Valentine. Puteți cumpăra bilete de aici.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares