Recomandări

Comedians in cars getting coffee

Jerry Seinfeld e tare și creativ! Cu toții știm asta încă de pe vremea sitcomului Seinfeld. Dacă nu ați urmărit Seinfeld tot trebuie să știți de acest serial. A avut un impact atât de mare încât toată lumea știe. După ce serialul s-a încheiat Jerry Seinfeld, creatorul și actorul principal al serialului, a mai luat o pauză. S-a bucurat de banii câștigați pe merit. A mai apărut în câte o emisiune, în câteva reclame și timpul, se pare, a trecut în favoarea lui.

Din 2012 are un nou proiect: Comedians in cars getting coffee. Este o emisiune, un talk-show să zicem, pe internet a cărui gazdă este Jerry Seinfeld și a cărei format este unul foarte creativ și relaxant. Mie mi se pare genială ideea. În fiecare episod Seinfeld stă de vorbă la o cafea cu un comediant. Colegii lui de stand-up comedy din vechea breaslă. Emisiunea prezintă la început câte o mașină veche, cu tradiție. Mașină care diferă de la episod la episod și pe care Jerry o conduce atunci când se duce să-și ia prietenul de discuție din episodul respectiv și să-l ducă la o cafea. Totul este spontan și relaxant, deoarece discuțiile par să vină de la sine și o dau dintr-una într-alta, ajungând să dezbată tot felul de situații într-un limbaj comic și colocvial. Nu sunt constrânși de nimic, doar doi comedianți care ies la o cafea și discută chestii.

Se pare că aceasta este săptămâna serialelor. Am vorbit ieri despre premiile Emmy, acum am aflat despre această emisiune și v-am zis și vouă, iar zilele următoare aș vrea să vă spun câte ceva despre The Sopranos, cel mai bun serial pe care l-am văzut. În fine, cum am mai precizat, emisiunea Comedians in cars getting coffee este “web-related”, adică se petrece pe internet (nu la tv) și puteți viziona toate episoadele apărute AICI. Ultimul episod a fost cu Chris Rock și mi-a plăcut mult.

Vizionare plăcută!

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares