Comandă adidași de pe Eastbay

Pentru că multe dintre vizite ajung de pe Google la articolul cu adidași: fake sau originali, am decis să vă recomand un site de unde puteți comanda cu încredere de pe Eastbay, DrJays și altele.

Astăzi mi-au ajuns adidașii comandați acum două săptămâni (fără o zi). Nu mă așteptam să ajungă așa repede și oamenii să dea dovadă de asemenea seriozitate și promptitudine. Ultima mea comandă de pe Eastbay a durat aproape două luni până când intermediarul a plasat comanda și am primit produsele. De aceea am fost luat prin surprindere când astăzi am fost sunat că mi-au ajuns adidașii. Băieții despre care vorbesc sunt cei de la EastbayIași care au și un site unde vă puteți plasa comenzile. AICI.

Am primit adidașii într-o stare impecabilă, în cutia lor originală, cu toate cele. Lucru firesc, bineînțeles, doar că acea ultimă comandă despre care vă vorbeam, deși produsele au fost într-o stare bună, le-am primit învelite în folie de plastic. Sunt foarte încântat de ei și de faptul că am pus și eu piciorul, în sfârșit, pe o pereche de Air Force 1. Am mai purtat multe perechi de adidași Nike, dar nu AF1. I-am găsit la o ofertă faină, de la 100$ la 70$ și am spus că trebuie să-i am. Puteți să-i comandați și voi de aici, cât mai sunt pe stoc, dacă încă mai au mărimea voastră.

Comandați cu încredere prin băieții de la EastbayIași. Comisioanele sunt cam aceleași peste tot. Am auzit nostalgici plângându-se că ei știau de comisioane de 3-4$. Da, acum 3-4 ani. Și, oricum, la seriozitatea de care au dat dovadă, merită!

P.S: Nu e vreun post plătit, doar sunt foarte mulțumit de produsul comandat și primit. O să las câteva poze cu noua mea pereche de adidași de care sunt mega încântat.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Salut,
  Cum pot plasa o comanda pe site-ul Eastbay?Am vazut ca se pot da comenzile cu Eastbay Iasi.Ma gandesc sa dau si eu o comanda de adidasi dar nu stiu cum se procedeaza cu comanda,plata,transport si marimile la adidasi.

  • Salut!
   Vezi că și pe site-ul eastbay.com și pe cel al băieților (cred) sunt ghiduri pentru mărimi. Faci o analiză și vei descoperi.
   Comanda de pe eastbay nu am dat niciodată eu, ci prin intermediari. Daca o să comanzi tu direct te va mult (taxe vamale + altele), așa că mai bine comanzi prin intermediari, cum ar fi cei de la eastbayiasi