Păreri

Coca Cola de făcut acasă

“Coca Cola îşi face loc în aparatele de cafea. Grupul american intră într-un parteneriat cu compania Green Mountain Coffee, rezultatul fiind o maşină care să servească nu cafea, ci băuturi precum ceai, sucuri de fructe şi, bineînţeles, Coca Cola. Băutura va proveni din acele capsule obişnuite acum pentru cafea. Va fi o cola concentrată, cum erau pe vremuri sucurile TEC, celebre la începutul anilor 90 în România.” Am citat de AICI.

În concluzie, nu trebuie să-ți mai miști fundul leneș din pat la magazin, ceea ce împreună cu Cola face o mare problemă și ceva strat adipos. Dar dorința de a-mi prepara, pe lângă cafea, și Cola direct din bucătărie e mai mare decât dorința de six pack. Cam cât de tare ar fi, ah? Nu știu exact dacă gustul va fi același, dar voi putea să-mi prepar sucul preferat în casă. Foarte taaaare! M-aș simți ca Willy Wonka și fabrica lui de ciocolată, doar că eu aș fi Dan și dozatorul meu de Cola.
Bine, toată chestia asta cu Green Mountain Coffee și Coca Cola nu e din cauză că cei de la Cola sunt băieți buni, ci pentru că au preluat 10% din Green Mountain Coffee, iar acesta este modul lor de a-și face cunoscută colaborarea.

În link-ul de unde am preluat știrea este și un video unde puteți vedea cam care va fi treaba.

O ultimă dorință:

tumblr_mruyucfzhB1rtv5too1_400

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares