Skip to main content

Coca-Cola are motive să creadă

Da, este cea mai bună băutură răcoritoare, indiferent de ceea ce-mi spuneți. Lăsând puțin gustul la o parte (care dă clasă celui de la Pepsi, care are gust de medicamente) Coca-Cola are acolo, în spate, o echipă foarte tare la marketing/publicitate/creativitate. O voi repeta cât pot de des, că majoritatea campaniilor și a reclamelor acestui brand sunt printre cele mai bune și (referindu-ma la campanii) foarte originale și creative. Știu că mereu a existat războiul Pepsi vs. Coca Cola, de aceea, probabil câțiva care mă citiți mă veți înjura, dar nu e o problemă. Sunt obișnuit, deși trebuie să acceptați că Pepsi nu va fi niciodata “as great as Coke”.

Acum, este în derulare o altă campanie care mie îmi place foarte tare și vreau să vă înștiințez și pe voi despre ea. Se numește “Motive sa credem“. Premiul cel mare constă în faptul că ideea ta, adică fraza la care te-ai gândit, poate ajunge în campania publicitară de la Coca-Cola. Ceea ce ai de făcut este să intri pe www.motivesacredem.ro și te duci acolo, frumușel, dai un search prin creierașul tău creativ, iar când îți vine o idee mai faină, o scrii. Bine, ideea e să participați, dar să nu aveți idei mai bune decât mine. Altfel, fiți siguri că mă voi supăra. Glumesc.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

4 thoughts to “Coca-Cola are motive să creadă”

  1. Asta nu-i un fel de Refresh your World facut de Pepsi anul trecut?
    Ei au fost mai cool, ideea castigatoare a fost transformata in realitate :)
    Foarte original :)

    1. Nu te pot contrazice foarte puternic, deoarece stiu foarte putine despre Refresh your World facut de Pepsi. Daca era ceva foarte bun si mare, probabil stiam mai multe. Si e clar, inca din start, ca mi-ai dat argumentul asta deoarece avem gusturi diferite aici, in materie de Cola/Pepsi. Oricum, conteaza enorm si cum pui in aplicare o idee…nu numai sa o ai.

  2. Nu e degeaba nr 1 in lume. Pe langa asta, un alt lucru de apreciat este faptul ca cei de la Coca-Cola nu au scos decat Coca-Cola 0 si cel classic. De cealalta parte, Pepsi a scos 100 000 de sortimente care mai de care mai penibile.

    1. Intr-adevar, este nr.1, doar ca, din cate stiu mai exista cateva combinatii si de Cola. Cum ar fi Cola Cherry, nu stiu daca e world-wide, dar si stiu ca este si la noi sortimentul asta. Dar e foarte bun. Plus Coca Cola Vanilla, care a cam disparut (de pe la noi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares