Skip to main content

Ce s-a întâmplat la VMA’s 2014

Azi noapte a avut loc unul dintre cele mai overrated evenimente, anume VMA 2014, transmis în direct de MTV România. Părerea mea dintotdeauna a fost că VMA reprezintă un eveniment făcut pentru mase, cu conținut pentru mase, deoarece foarte puține premii țin cont de calitate. Majoritatea premiilor se dau doar pentru popularitatea unor vedete, pentru ceea ce place publicului larg, pentru cele mai multe vizualizări la videoclipuri, nicidecum pentru calitate. Melodia X nu câștigă în fața melodiei Y chiar dacă X este de o mie de ori mai bună, dar nu la fel de populară. Ceea ce face din VMA un eveniment de urmărit doar pentru entertainment-ul specific americanilor, care știu cu ce se mănâncă televiziunea, nicidecum pentru a afla lucruri noi, muzică bună sau mai știu eu ce. Eu de aceea mă uit, pentru entertainment. Americanii se pricep la foarte puține lucruri și fac chiar și mai puține lucruri bine, dar televiziunea este unul dintre ele.

Doar că VMA are un impact destul de mare asupra anumitor segmente de public, mai exact adolescenții, iar multe dintre highlight-urille serii au un impact mare în social media și se ajunge la creșteri spectaculoase de fani pentru anumiți artiști, scandaluri sau se crează chiar și trenduri (vezi Miley Cyrus VMA 2013 și poți trece prin toate punctele enumerate de mine), așa că aș fi vrut să vă înșir și eu câteva dintre cele mai importante momente de la VMA 2014, dar nu prea au fost.

Cel mai fain moment a fost cel în care Beyonce a cântat și a închis evenimentul și la propriu și la figurat. Pe lângă show-ul făcut, Beyonce a pus capăt și la zvonurile despre divorțul ei cu Jay Z prin faptul că și-a chemat soțul și fetița pe scenă, unde au arătat ca cel mai puternic cuplu din lume, fericit și împlinit. Bine, singura persoană care a reușit să fure cadrele de pe Bey a fost propria ei fiică, Blue, care dansa pe Flawless și care a felicitat-o pe mama ei atunci când a primit premiul MTV.

În rest nu s-au întâmplat lucruri prea notabile. Premiile au fost câștigate de cei care au fost prezenți în sală dintre cei nominalizați, chiar dacă nu meritau. Niki Minaj a dat din fund pe Anaconda și a deschis show-ul împreună cu Ariana Grande și Jessie J, Miley Cyrus a fost foarte cuminte, Iggy Azalea a cântat cu Rita Ora piesa Black Widow și a fost un moment reușit, Maroon 5 au fost și ei faini, iar prezentatorul ăla a avut cele mai proaste glume din istorie. Cam atât cu VMA, voi lăsa mai jos o listă cu câștigătorii.

Video of the Year: Miley Cyrus – “Wrecking Ball”
Best Hip Hop: Drake ft. Majid Jordan – “Hold On (We’re Going Home)”
Best Male: Ed Sheeran ft. Pharrell – “Sing”
Best Female: Katy Perry ft. Juicy J – “Dark Horse”
Best Pop: Ariana Grande ft. Iggy Azalea – “Problem”
Best Rock: Lorde – “Royals”
MTV Artist to Watch: Fifth Harmony – “Miss Movin On”
Best Collaboration: Beyonce ft. JAY Z – “Drunk In Love”

P.S: La noapte veți avea parte de un eveniment cu adevărat bun și care premiează calitatea și plin de talente adevărate și oameni faini. O gală în adevăratul sens al cuvântului. Va avea loc Gala Premiilor Emmy 2014 și vă sugerez să nu o ratați.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares