Păreri

Ce gadget-uri mi-au atras atenția

Aproape în fiecare zi vedem în presă gadgeturi noi apărute. Unele mai interesante, altele mai puţin interesante. Ce mă interesează pe mine la un gadget? Ca acesta să fie util, să îl pot folosi la ceva, să îmi  uşureze viaţa… aţi prins ideea.

O să vă prezint câteva gadgeturi care au apărut anul acesta şi care mi se par interesante.

  1. Baterie externă solară, shockproof, waterproof

baterie externa shockproof waterproof 5000 mAh

Această baterie externă care are capacitate de 5000 mah, nu numai că îţi încarcă telefonul, dar este şi rezistentă la şocuri şi la apă. Nu vă gândiţi acum că, dacă daţi cu ea de pereţi de 10 ori, o să funcţioneze în continuare. Mă refer la acele momente când, din neatenţie, o scăpaţi pe jos şi vă cade pe beton. Se întâmplă des, mai ales la telefoanele mobile.

În plus, această baterie externă se încarcă şi solar. Cu alte cuvinte, dacă rămâneţi blocaţi în deşert, aveţi o sursă de energie. De asemenea, este utila la mare, pentru că atunci când stai la plajă bateria telefonului se descarcă mai repede. Astfel o puteţi încărca folosind energia solară.

  1. Banderolă cu căşti Bluetooth 98 db

banderola cu casti bluetooth 98 dB si hands free

Un gadget care mi se pare util pentru iarnă. De ce este această banderolă specială? Pentru că are căsti încorporate, la care puteţi asculta muzică sau puteţi răspunde la telefon, fără să îl scoateţi din buzunar. Are în lateral butoane cu care puteţi creşte/micşora volumul, răspunde la telefon sau schimba melodia. Iar la 98 db başii se aud foarte bine! Poate fi un cadou interesant de Craciun.

  1. Boxă portabilă Bluetooth pentru duş

boxa portabila bluetooth pentru dus, waterproof

Ne place să ascultăm muzică în baie, însă de cele mai multe ori nu o facem de teamă ca ne vom uda telefonul sau că acesta nu va mai funcţiona bine, din cauza aburilor. Cu această boxa portabila, pe care o putem conecta la telefon prin Bluetooth, putem asculta muzica preferată în baie, mai bine decât se aude la difuzorul telefonului. Are butone pentru a mări/micşora volumul sau pentru a răspunde la telefon. Este un gadget care ar putea fi util pentru oricine.

  1. Lampă multifuncţională 5 în 1

Lampa solara citit camping radio

Această lampă este perfectă pentru vamaioţi sau pentru cei cărora le place să petreacă mult timp în aer liber. Are radio, lanternă, sirenă, potenţiometru şi funcţie de baterie externă, dacă rămâneţi fără baterie la telefon o puteţi folosi. Se încarcă de la laptop, solar sau manual, învârtind de un dinamometru.

  1. Boxă portabilă Bluetooth, baterie externă, Radio FM

Boxa portabila bluetooth, baterie externa 4000 mAh, FM Radio, Touch

Îmi place la această boxă portabilă, pe lânga faptul că se aude foarte bine, că are şi functie de baterie externă. Plus, că puteţi asculta muzică timp de 15 ore, ceea ce este mai mult decât suficient, dacă vreti să dati o petrecere în aer liber.

Gadgeturile pe care vi le-am enumerat mai sus, pot fi achiziţionate de pe site-ul Gadgetworld.ro

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares