Skip to main content

Caravana Rabla pentru Periuța Ta vine la Brașov

Dragi brașoveni, vreau să vă spun despre un eveniment foarte fain care va avea loc week-end-ul viitor în Piața Sfatului. Mai exact, sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 10, brașovenii care vin în Piața Sfatului (fântâna arteziană) cu vechea periuță de dinți vor primi gratuit în schimb una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% pentru pastă de dinți la alegere din 4 game diferite, la cortul Caravanei ”Rabla pentru Periuța Ta”, parte din campania ”Zâmbește România”, pentru o mai bună sănătate orală. Mii de periuțe noi vă așteaptă!

Cum sâmbătă se anunță vreme faină în Brașov, eu vă invit să treceți și pe la caravană, pentru că oricum ajungeți prin Piața Sfatului. După Brașov, urmează Iași pe 27 septembrie și Cluj pe 4 octombrie.

Puteți găsi evenimentul și pe Facebook: https://www.facebook.com/events/282305858630182/
Pentru mai multe informații, intrați pe www.zambesteromania.ro sau pe Facebook Zambeste Romania.

L.E: Evenimentul a fost amânat. Când mi se va comunica data, vă voi spune și vouă.

UPDATE: Vom fi prezenți duminică, 12 octombrie, în fața magazinului Unirea Shopping Center, cu cortul Rabla pentru periuta ta unde, așa cum vă povesteam, dăm o periuță nouă în schimbul uneia vechi și, în plus, pentru fiecare periuță adusă oferim cupoane de reducere de până la 50% pentru pastă de dinți.

Planul rămâne același, vom fi prezenți începând cu ora 10.00, în limita stocului disponibil, așa că să vă grăbiți.

Vom oferi în continuare doritorilor posibilitate de a-și grava periuțele cu numele sau poreclele lor și copiilor șansa să se joace, să se pozeze și să intre în clubul lui Bulgăraș.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares