Skip to main content

Cabron, ești pa de mult.

Să vin eu să zic cum stă treaba cu Greateast MC Alive, ar fi cam de prisos, după ce el și alți câțiva care suferă de amnezie, cred cu desăvârșire că au spus totul, în cel mai bun și hardcore mod posibil, într-o piesă. Ea se intitulează PaRap și văd că prinde bine la majoritatea ăstora care-s cu rapul de când e trendul. Na, că aici chiar vorbesc în cunoștință de cauză. Dacă pe tot blogul ăsta v-aș susține dacă mi-ați spune că am aberat (dar nu ați zis), aici chiar nu am ce să aberez, că-s in this biatch de ceva timp. De când tata mă culturaliza cu casete B.U.G Mafia pe la 4 ani (mulțumesc, tată!).

A venit fraieru’ ăsta cu cioc, Cabron, care nu a fost MC niciodată în viața lui. Bine, să zicem că a mai avut scăpările lui în mezozoic sau mă rog, vreo greșeală și a dat o dumă bună și a ieșit vreo piesă faină. Băiatul care era în trupă cu analfabetul ăla care omoară oameni conducând beat, CodRu’ Penal le zicea. Da, au prins cu piesa aia cu mama, poate o fi fost și bună atunci, dar în rest au avut 90% eșecuri și 10% melodii pe care le putem cataloga ca și melodii mediocre din industria românească de hip-hop. Acum, că i-am făcut profilul, să continui. A venit Cabron să povestească fanilor de pe Youtube și Facebook și alte chestii din astea cu mulți oameni (unde-s mulți prostia crește) cum e cu rap-ul românesc și cu ce vor fanii și ce fac artiștii de fapt, și să răspundă la întrebările cretinilor care lasă comentarii pe Youtube. Păi bine bă, cu asta mi-s de acord, că-s mulți și proști cu spume, dar de unde până unde ești tu omul care își permite să vorbească în numele întregii industrii din România? Asta nu știu. Știm toți că 70% din ascultătorii de hip-hop de la momentul actual sunt și ei MC, și din ăștia 70%, 65% sunt degeaba. Știm toți că majoritatea sunt copii proști, fără bac și cu legalele în nas, ascultând Specii, că e gangsta, dar mai suntem și câțiva care știu cu ce să mâncăm chestia asta și nu băgăm în seamă ce se întâmplă în secția de comentarii de pe youtube și nici ce impresii și păreri au băiețașii ăștia care peste 2-3 ani nu vor mai ști ce e ăla hip-hop.

Păi Cabroane, care nu ajungi nici la degetul mic al lui Carbon, nu ești ăla care cântă cu Mazăre în gherla aia de melodie cu stațiunea Mamaia? Ăla cu paranghelia? Nu ești ăla care ești și iarna pe val? Acum ne ții lecții despre hip-hop, invocând nume de băieți mari care au treabă cu sportul ăsta, așa poate o să te bage lumea-n seamă? Poate iese ceva dacă-ți asociezi numele cu baieții care fac puțină treabă și poate unii te vor crede raper atunci când vorbești în numele celor din grupul din care tu nu poți să faci parte, adică hip-hop-ul românesc. Hip-Hop românesc pe care-l ridicați în slăvi, când el abia respiră. O zic cu tristețe, dar suntem mici, bă! Și, pe lângă asta, îngropăm ceea ce ne-ar mai resuscita. Știi și tu vorba aia cu diamantele din noroi. Ai auzit-o pe la băieții cărora le sari în apărare, nu?

Și nu te mai îngrijora! Tu ești Pa Rap dintotdeauna.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

8 thoughts to “Cabron, ești pa de mult.”

 1. Hai mă, pe bune ? BUG Mafia = cultură ?! Spune-mi te rog că erai ironic… :)

  1. in 99, cand toata lumea era inca tripata pe copilul minune, da, eu o consider cultura. Cred ca a fost un factor bun in timpul ala, a ceea ce a facut din mine ca si ascultator de muzica pe viitor. Nu e ok nici cultura, intr-adevar, dar era nonconformism la vremea aia si mi-a prins bine.
   Si acel culturaliza este in niste ghilimele inexistente, dar nu pentru ca ar fi ironic, ci pentru ca nu e chiar cuvantul potrivit pentru acel proces.

 2. …dar ce te faci tu “repăre” acum…dupa ce DOC, DELIRIC1, HAARP, GRASU XXL, MAXIMILIAN s.a.m.d. au dat share la video-ul asta la ei pe paginile personale? Despre ei ce parere ti-ai format acum? Ii stergi din mp3 playlist? Asculta-ma…locul tau e in lanu’ de porumb (ca sa il citez pe tovarasu’ meu care tocmai a iesit de la Jilava. Chiar nu vezi ca iti dai la muie singur fara vreun motiv intemeiat?! :))

  1. E dreptul lor sa imparta ce vor si tine strict de parerea lor si gusturile lor. Eu mi-am expus-o pe a mea. Nimic mai mult. Fiecare face ceea ce crede de cuviinta. Refuz, deseori, sa confund omul cu artistul, asa ca faptul ca au dat share la piesa nu ma afecteaza cu absolut nimic, pe mine, ca ascultator al lor. Nu sunt repar, ascult multa si diversa muzica. Sunt un ascultator cu ceva mai multe pretentii doar. Cat despre treaba aia cu gura, nu am aflat cum e sa faci asta de unul singur. Oricum, sa canti despre paranghelii si apoi despre hip-hop e cam aceeasi chestie.

  2. Amice se vede de la o posta ca esti varza.Am ascultat melodia si ea critica exact pustii ca tine.

 3. Cei enumerati mai sus au dat share la melodia ta pt. ca i-ai pupat in cur. Au dat share gen: “Ia uite ma cine ma pupa-n cur!”

 4. Cum p**a mea sa te apuci sa faci o piesa pentru haterii de pe youtube care dau sau nu dislike. Poate locul tau e acolo la comentarii SUB video-uri. Si C*****n celsublim are dreptate. Au dat share baietii pentru ca le.ai pus numele pe melodie. E ca un elev care lauda un profesor . Profesorul mereu o sa se laude cu el pentru ca a zis de bine despre persoana lui. Ma intreb de ce nu a dat share si CEDRY2K sau Cheloo sau baietii de la Mafia. Sunt mai “profesori” decat cei enumerati de tine . Cat despre teme, scoala, lectii si xbox …fugi ca te asteapta. Se vede care e publicu’ tinta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares