Skip to main content

Blugii aceia

Cu toții îi avem, fie că admitem sau nu. Blugii în care ne simțim cel mai confortabil, care sunt tociți acolo unde ținem portofelul și, eventual, telefonul, dar pe care refuzăm să-i facem uitați deoarece totul este așa divin atunci când îi iei pe tine.

Am și eu o astfel pereche și, nu știu de ce, atunci când deschid dulapul să aleg cu ce să mă îmbrac, o forță jedi mă trage spre acea pereche de blugi. Nu spre cea mai nouă, nici spre cea mai faină, dar spre blugii aceia care sunt așa de des purtați, dar se simt atât de confortabil atunci când îi îmbrac.

De multe ori problema este dacă mă voi face de râs cu buzunarul de la spate tocit, dar pun mâna pe ei și toate gândurile rele se năruie. Toate celelalte perechi de pantaloni sau blugi dispar și cad într-o tentație fără scăpare. Un fel de dependență tâmpită. Problema este că nu prea știu cum să scap de ea, că să-i arunc nu mă lasă deloc inima. E ca și cum mă despart de o parte din mine.

Aveți și voi perechea aia de blugi, nu?

 

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

4 thoughts to “Blugii aceia”

  1. “Blugii aceaia” au stil, au clasa. Nu trebuie sa te desparti de ei.
    Eu regret ca nu mai am si regret vremurile cand existau levi’s 501, acum probabil ca trebuie sa merg undeva in America pt o pereche de blugi din material de blugi, ceea ce evident ca n-am sa fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares