Păreri

Avengers 2: Age of Ultron (trailer)

Cei de la Marvel s-au trezit  a fi nevoiți să posteze pe internet trailerul noului film din seria Avengers, anume Avengers 2: The Age of Ultron. Spun nevoiți deoarece a fost o lansare neplanificată, care i-a luat prin surprindere chiar și pe ei, însă echipa de marketing a cântărit bine situația și a luat cea mai bună decizie, cred eu.

Trailerul trebuia să se lanseze pe 28 Octombrie, însă de ieri dimineață umbla pe interneți, fiind share-uit cu o rapiditate nebună, tot felul de filmulețe și imagini din trailer la o calitate proastă. Așa că cei de la Marvel au ajuns la decizia de a da drumul pe internet, mai repede cu o săptămână, la trailerul Avengers 2. Pe lângă trailer avem și un teaser poster.

Trailerul se prezintă minunat. Este narat de către Ultron, villain-ul acestei părți. Black Widow este foarte badass, Hulk se va bate cu Iron Man, motiv bun pentru a-i admira noul costum al lui Iron Man, făcut special pentru a-l înfrunta pe Hulk și numit Hulkbusting.

Desigur, cei de la Marvel nu și-au pierdut umorul legat de faptul că planurile le-au fost date peste cap cu lansarea trailerului și au postat un tweet adresat celor care au leak-uit pentru prima oară clipul.

Premiera filmului va fi pe 1 Mai 2015. Vă las puțin mai jos trailerul oficial lansat de cei de la Marvel.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares