Recomandări

Ați încercat foodpanda.ro ?

Nu de alta, dar este o idee foarte faină și mereu am fost de părere că acest gen de serviciu online, unde sunt indexate mai multe lucruri care servesc unui scop comun, este necesar. În acest caz vorbim despre restaurante și despre o gamă variată de mâncăruri, care să ne ofere cele mai bune alegeri în așa fel încât să nu ne treacă foamea până când ajunge mâncarea comandată.

Foodpanda.ro este un serviciu online, care vă permite să comandați ceea ce doriți să mâncați, bazându-se pe locația voastră și restaurantele preferate din zonă. Nimic complicat, totul se rezolvă cu câteva click-uri.

Cum funcționează foodpanda? În primul rând puteți să comandați diverse feluri de mâncare, chiar și mâncăruri cu specific internațional, de la o serie de restaurante disponibile pe site. Restaurantele cu care colaborează cei de la foodpanda sunt destule, vă garantez.

Mai întâi va trebui să găsiți un restaurant de la care vreți să comandați. Foodpanda vă ajută recomandându-vă o serie de restaurante folosindu-se de orașul în care sunteți și adresa voastră. Momentan, orașele disponibile sunt: Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara. După ce ați ales restaurantul de la care vreți să plasați comanda, puteți alege ce vă doriți din meniu. Dacă veți putea face alegeri suplimentare (toppinguri etc.), cei de la foodpanda vă vor îndruma să faceți asta. Tot ceea ce veți selecta va apărea în partea dreaptă, în coșul de cumpărături. Apoi, va fi nevoie doar să finalizați comanda apăsând pe butonul comandă acum și introducându-vă adresa de livrare. Veți plăti totul în momentul livrării comenzii. În plus, veți fi anunțați prin SMS că aveți comanda confirmată și veți afla timpul de livrare. Asta este tot.

Dacă încă nu ați folosit foodpanda.ro și sunteți în căutare de a plasa o comandă, vă recomand să o faceți. Nu mai este nevoie să sunați la restaurant pentru a face o comandă sau să căutați restaurantele din orașul vostru care au ce mâncare vreți voi. Mai mult de atât, puteți face totul și de pe smartphone, deoarece foodpanda are aplicație disponibilă în App Store, Google Play și Windows Phone Store.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares