Recomandări

Arkham Origins și pană de idei

Nu știu dacă este vorba de stagnare, lipsă de inspirație sau comoditatea din week-end-ul unei săptămâni obositoare sau, dacă aș pune mai bine punctul pe Batman, este vorba că o fac pe justițiarul întunecat prin Gotham, noapte de noapte, în Ajunul Crăciunului, căutând niște asasini plătiți să mă vâneze și, în același timp, salvând oameni din mâinile a tot felul de tâlhari cu căciulițe de Moș Crăciun. Hai, că am reușit să pun și punct. No, și acum îmi este dor de Crăciun.

Da, nu am scris aici, pe al meu blog frumos, de o săptămână. Nu știu de ce, probabil fiindcă nu am prea găsit ce, dar mă revanșez repede. O să vă plictisiți iarăși de mine. Cât despre povestea cu Batman (cel mai badass și tare și șmecher erou creat vreodată pentru benzile desenate) am să vă spun că s-a lansat cel mai nou joc Batman: Arkham Origins. Joc al cărui plot vi l-am prezentat ceva mai sus și, spre fericirea timpului meu liber și nenorocirea timpului alocat pentru învățat programare, îmi merge și îmi place. Că sunt cel mai mare fan Batman nu trebuie să vă mai zic, ci doar să precizez că am jucat și primele două jocuri Batman: Arkham Asylum și Arkham City și le-am îndrăgit. Arkham Origins vine cu îmbunătățiri la grafică și cu un storyline foarte interesant, acțiunea petrecându-se înaintea celor două jocuri deja lansate, adică la începuturile lui Batman. Pe lângă grafică, modul de combat este schimbat și mult mai bine făcut deoarece totul pare natural și fluent. Da, chiar și când le car 15 pumni pe secundă unora. E Batman! Plus că-mi place enorm feelingul de Dark Christmas pe care atmosfera, povestea, ninsoarea abundentă peste orașul deținut de tâlhari și alte elemente ale acestui decor întunecat îl dau.

Bun, jocul este foarte bine optimizat, deci merge și pe PC-uri mai slabe, iar dacă vreți să îl cumpărați și să-l jucați frumos, cum trebuie, o puteți face de AICI.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares